Alumni Centrum voor Verpleegkundige Studies Post hbo opleidingen

Arendje Jansen prijs voor Leven Lang Leren

De Arendje Jansen prijs is ingesteld door het Centrum Verpleegkundige Studies van Hogeschool Utrecht in oktober 2010. De prijs bedraagt €1000,- en wordt voor de derde keer op dinsdag 4 april 2017 uitgereikt tijdens de alumnimiddag van de Post-hbo opleidingen.

Voor wie?

De Arendje Jansen prijs is bedoeld voor verpleegkundigen die werken in de praktijk en die een houding en motivatie aan de dag leggen voor een Leven Lang Leren. Met een Leven Lang Leren wordt hier bedoeld: alle leeractiviteiten die tijdens het leven worden ondernomen met de bedoeling kennis, vaardigheden en attitude te verbeteren. Werk gerelateerd, maar ook gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kent u iemand die gedurende langere tijd een voorbeeldfunctie vervult en voldoet aan de criteria, draagt u hem/haar dan voor. Lees verder.

U kunt uw nominaties voor 8 maart 2017 doorgeven door het aanmeldformulier uit te printen en met de eventuele bijlagen naar ons toe te sturen.

Alumnimiddag Post-hbo opleidingen Centrum Verpleegkundige Studies 4 april 2017

Overzicht van het programma en sprekers van deze dag.

Klik hier om u aan te melden.

Centrum voor Verpleegkundige Studies

Telefoon: 088 - 481 52 88
E-mail: cvs@hu.nl

Wordt lid van onze LinkedIn groep.