Alumnibestuur

Joost Kwadijk

Ik ben Joost Kwadijk 25 jaar oud en de gelukkige nieuwe voorzitter van de Alumnivereniging. Doorgaans werk bij GGD Amsterdam Cluster MGGZ locatie Zuidoost. Ik werk daar sinds maart 2006 als verpleegkundige. Het werk bestaat uit het verstrekken van methadon, heroïne, het bieden van huisartsenzorg. Het coördineren van huisvesting, uitkering en dagbesteding. Ik ben daar voor 36 uur in de week werkzaam. Daarnaast volg ik per februari 2007 een management opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb van 1999 tot 2003 op Hogeschool Utrecht gezeten. In 2003 ben ik afgestuurd als verpleegkundige. Ik heb 4 jaar met zeer veel plezier op school gezeten. Na 2003 heb ik weinig contact met oud-studenten gehad. Tot aan februari 2007. Er werd een Alumnidag georganiseerd waarbij ik weer contact had met oud-studenten en de hogeschool. Ik werd daar gevraagd als bestuurslid en ben sindsdien lid van de alumnivereniging. Ik kan iedereen aanraden om lid te worden!

Brechtje Stevens

Ik ben Brechtje Stevens, 25 jaar en werk met veel plezier in het UMC Utrecht als verpleegkundige op de afdeling neurologie. Ik heb van 1999 tot 2003 op de HU gezeten (toen nog Hogeschool van Utrecht). Ik heb de verpleegkundige vervolgopleiding neurologie/neurochirugie gedaan en geef trainingen in agressiehantering. Ik ben bestuurslid geworden op de alumnidag van 9 februari. Ik ben secretaris en ik maak o.a. de nieuwsbrief. Wat ik leuk vind aan de alumnivereniging is om oude bekenden weer te zien en ervaringen uit te kunnen wisselen over ons vak. Ook vind ik het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied en samen te werken met de HU.

Harmen Hummel

Ik ben Harmen Hummel, 27 jaar oud. Van 2003 tot 2007 heb ik op de HBO-V van Hogeschool Utrecht gezeten. Hierna ben ik begonnen met werken in het UMC Utrecht als oproepkracht door het gehele ziekenhuis. Sinds kort ben ik werkzaam als scopie verpleegkundige op de maag, darm, lever afdeling. Hoewel ik nog steeds als oproepkracht blijf werken. Naast mijn werk als verpleegkundige ben ik gestart met de opleiding Health economics, Policy and Law aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.
Samen met Rianneke Mulder ben ik gevraagd na de alumnidag van 21 november 2008 om aan te treden als bestuurslid van de alumni vereniging. Op deze dag viel het op dat het leuk is te horen van verschillende oud studenten en te leren van hun ervaringen. Als bestuurslid hoop ik dan ook ten zeerste een bijdrage te kunnen leveren aan dit soort bijeenkomsten en om contact te houden met de HBO-V.