30 augustus 2012 Zomerborrel

Verslag van de zomerborrel 2012

 Op donderdag 30 augustus hebben we weer genoten van de jaarlijkse zomerborrel. Wat later in het jaar dan de meesten gewend zijn, maar de opkomst was er niet minder om! Met 40 man op bezoek, was Heerenplein weer druk in de weer om alle leden tevreden te houden met hapjes en drankjes.

 De zomerborrel is met name bedoeld om oud-studiegenoten en kennissen te zien. Het is een informele bijeenkomst waarbij leden met elkaar kunnen praten over werk en privé, maar zeker ook over de leuke tijd die ze beleefd hebben op de studie. Er is tijdens de borrel volop (vrijwillig) genetwerkt en tips over eventuele banen, organisaties en contactpersonen werden de hele avond uitgewisseld.

Er kwamen veel positieve reacties vanuit de leden. Zo hebben sommigen zich direct aangemeld voor de volgende bijeenkomst en gaven anderen te kennen dat ze het jammer vonden dat ze er nooit eerder bij zijn geweest.

 Het doet ons als bestuur deugd om te zien dat er een aantal bekende gezichten bij zat, maar ook weer veel nieuwe. Wij willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor het bijwonen van de borrel en hopen degenen die er niet bij waren tijdens de volgende bijeenkomst op 26 september te zien. De uitnodiging hiervoor is al verstuurd. Mocht je die nog in willen zien dan staat die ook op de website. Geef je dus snel op bij Sjoer Bergervoet: s.a.bergervoet@uu.nl o.v.v. je naam en maak ook zo’n leuke maar vooral ook nuttige bijeenkomst mee!

 Het bestuur van Alumnivereniging De Nijenburgh

 Jetse van Hee

Joyce Zwambag

Rianne Breukel

Willem de Munk