26 september 2012 Marktplaats

Wie biedt meer? Vraag en aanbod op de Marktplaats

Woensdag 26 september was het dan zover, het evenement De Marktplaats was een feit.  Het was de eerste keer dat het bestuur van De Nijenburgh een samenwerkingsverband is aangegaan met de alumnivereniging van Bestuurs-& Organisatiewetenschap (USBO).  De bedoeling van de avond was vraag en aanbod bij elkaar te brengen in de breedste zin van het woord. Van het aanbieden van een baan tot de vraag naar een gasfornuis! De opkomst was groot en het resultaat mag er zijn!  

 De avond werd geopend door Paul Boselie, professor in Strategic HRM aan het USBO. Hij heeft gedurende de avond een aantal veilingen gedaan, waaronder een coachingstraject . Verder was het, onder het genot van een borrel en tapas, een uitstekende gelegenheid om te netwerken, ervaringen te delen of inspiratie op te doen. Momenteel maken alumnileden nog steeds gebruik van het netwerk die ze tijdens deze avond hebben opgedaan.

Het is een gezellige avond geworden met een enthousiast publiek. Het bestuur heeft na afloop van de avond veel positieve geluiden opgevangen over deze avond en daar zijn we ontzettend blij mee.  Ook het eerste samenwerkingsverband is goed bevallen. Dit biedt mogelijkheden voor toekomstige thema-avonden.  Het bestuur wil alle aanwezigen hartelijk bedanken voor hun komst en enthousiasme. 

Tot de volgende bijeenkomst!