Volgende bijeenkomst

Themabijeenkomst leiderschap voor alumni HRM

Op 27 november organiseert De Nijenburgh, alumnivereniging van de opleiding HRM van Hogeschool Utrecht, een bijzondere themabijeenkomst met een zeer exclusieve spreker: Otto van Wiggen, brigade-generaal van de Koninklijke Landmacht, komt op een interactieve en inspirerende manier zijn ervaringen op het gebied van leiderschap delen.

Otto van Wiggen neemt ons mee in de strategische uitdagingen en ethische dilemma’s waarover besloten wordt in tijden van oorlog en vrede. Daarnaast horen we het verhaal van een jonge officier die als ervaringsdeskundige de consequenties van deze strategische beslissingen aan den lijve heeft ondervonden.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bedoeld voor de leden van alumnivereniging De Nijenburgh. Daarnaast hebben we voor deze bijzondere gelegenheid ook 15 plekken gereserveerd voor leden van vakvereniging NVP. In totaal verwachten we 60 HR-professionals. Meld je dus snel aan, want vol = vol!

Kosten en locatie

Deze bijeenkomst is voor onze leden en de leden van de NVP kosteloos. De locatie van deze bijeenkomst is bij Seats2Meet op Utrecht CS, Moreelsepark 65, 3511 EP in Utrecht. We zitten in zaal 18. De ingang van S2M is naast Albert Heijn op Hoog Catharijne, zie dit filmpje van de looproute. Voor betaald parkeren adviseren we Interparking P6 Rijnkade of parkeergarage Paardenveld.

Programma

19:00 Inloop en registratie
19:30 Start bijeenkomst
21:30 Einde bijeenkomst en start borrel
22:00 Einde borrel en afsluiting programma

Aanmelden

De leden van De Nijenburgh kunnen zich uitsluitend aanmelden via de link in de uitnodigingsmail.
Het is voor deze bijeenkomst niet mogelijk om introducés mee te nemen.

 

Voor de laatste ontwikkelingen kunt je ons ook volgen via FacebookTwitter en LinkedIn.