Alumnibestuur

Alumnibestuur Oefentherapie CesarMartine van Kaathoven (Rechts)

Mijn naam is Martine van Kaathoven, sinds 2013 afgestudeerd aan de opleiding voor Oefentherapie Cesar en daarnaast heb ik het topclass traject afgerond. In April 2014 heb ik mijn eigen ambulante praktijk opgezet met de naam Oefentherapie praktijk Domus. Daarnaast werk ik twee dagen per week in een praktijk in Roosendaal en heb ik diverse waarnemingen gedaan.
Naar mijn mening is het belangrijk om voor elkaar open te staan. Met een relatief kleine beroepsgroep is het des te belangrijker om van elkaar te leren. Hierdoor kan iedere oefentherapeut op zijn of haar eigen manier de hoogste kwaliteit van zorg kunnen wegzetten.

Mara van der Pluijm (Midden rechts)

Ik ben Mara van der Pluijm, en in 2014 afgestudeerd als oefentherapeut. Op dit moment werk ik voornamelijk op waarneembasis op verschillende praktijken in Brabant. Mijn interesses gaan voornamelijk uit naar sporters en ouderen. Naast mijn werk vind ik het belangrijk en leuk om in contact te blijven met andere afgestudeerde oefentherapeuten. Door deze contacten kun je ervaringen uitwisselen en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op andere werkgebieden. Mede hierom ben ik lid geworden van het alumnibestuur. Naast de contacten tussen de afgestudeerde oefentherapeuten is het voor de opleiding net zo belangrijk om contact te houden met zijn (oud) studenten, om hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de HU en het werkveld. 

Carolien Ranzijn (Midden links)

Ik ben Carolien Ranzijn, afgestudeerd oefentherapeut Cesar sinds 2013. Direct na mijn opleiding heb ik samen met Marjolein Scheepens het bedrijf 'Bedrijfsoefentherapie Scheepens & Ranzijn' opgestart en daarnaast werk ik in verschillende praktijken als oefentherapeut tijdens drukte in de praktijk.
Ik vind het belangrijk dat ik als oefentherapeut in verbinding blijf met andere collega's en met de opleiding, want ik ben van mening dat je van iedereen iets kan leren waardoor je zelf weer kan groeien naar een nog betere therapeut!!

Yvonne van Hengel (Links)

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd oefentherapeut Cesar. Na het afronden van mijn opleiding heb ik een praktijk in Waalwijk overgenomen, genaamd Praktijk voor oefentherapie Cesar Movonne. Daarnaast ben ik mijn tweede praktijk aan het opstarten in Tilburg. Momenteel ben ik mijzelf aan het specialiseren in klachten rondom het bekken om uiteindelijk gespecialiseerd bekkenoefentherapeut te worden. Naast mijn beroep als oefentherapeut Cesar ben ik zelf veel bezig met bewegen, geef ik groepslessen, workshops en treed ik op met Aerial Silk acts (luchtacrobatiek). De reden dat ik mij in wil zetten voor de alumni is om contacten te leggen en te onderhouden met collega’s en van elkaar te kunnen leren. Daarnaast vind ik het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen onze beroepsgroep.