Contact & Lidmaatschap

Aanmelding

Ben je als Physician Assistant opgeleid aan de Hogeschool Utrecht? Blijf in contact met studiegenoten en met de opleiding! Profiteer daarnaast van kortingen op activiteiten voor PA’s Meld je aan bij de Alumnivereniging voor Physician Assistants van de HU via het inschrijfformulier.

Lidmaatschap

Lidmaatschap is het eerste lidmaatschapsjaar GRATIS voor alle leden. Het lidmaatschapsjaar loopt van 31 maart tot 1 april in het daaropvolgende jaar. Vanaf het tweede lidmaatschapsjaar (dus vanaf 1 april in het volgende jaar) betaal je  € 25,- per jaar. Hiervoor ontvang je t.z.t. een e-mail met een betalingsverzoek. Lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar. Opzeggingen dienen vóór 28 februari binnen zijn op het onderstaande e-mailadres/postadres.

Heb je vragen over het lidmaatschap en/of de alumnivereniging, neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Blijf op de hoogte

Meld je aan bij de groepspagina op LinkedIn en blijf op de hoogte van de activiteiten van de MPA alumnivereniging, de nieuwste ontwikkelingen en andere activiteiten voor PA’s.

Contactgegevens alumnivereniging

Contactpersoon: Yonna van Esch
E-mail: yonna.vanesch@hu.nl
Telefoon: 06 - 387 639 97 (ma-do)

Postadres

Heidelberglaan 7
Postbus 12011
3501 AD Utrecht/Uithof

Heidelberglaan 7

Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

Heidelberglaan 7

Locatie-informatie