Bestuur

Even voorstellen:

Eveline van Kleef

Ik ben Eveline van Kleef en ik woon in Utrecht. In 2009 heb ik de opleiding tot logopedist aan de Hogeschool Utrecht met goed gevolg afgesloten. Na het afronden van de opleiding ben ik gaan werken als logopedist voor Logopediepraktijk Oljusja van Woudenberg. In 2012 heb ik naast mijn werkzaamheden als logopedist binnen de praktijk de master Dovenstudies met succes afgerond. In juli 2013 heb ik de logopediepraktijk van Oljusja van Woudenberg overgenomen, momenteel ben ik praktijkhouder van Logopediepraktijk Houten. We zijn een allround logopediepraktijk en behandelen verschillende stoornisgebieden bij zowel kinderen als volwassenen. Sinds januari 2013 ben ik aangesloten als bestuurslid bij alumnivereniging Logopedie Utrecht, waar we met heel veel enthousiasme o.a. de jaarlijkse alumniddag organiseren!

Laura Devilee

Mijn naam is Laura Devilee en ik ben afgestudeerd in 2014. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen op het SBO en bij de Amerpoort. Ook heb ik de minor 'kinderen met een beperking' gevolgd. Meteen na mijn afstuderen ben ik gestart met het werken in een vrije vestiging en inmiddels werk ik 4 dagen op het ZML-onderwijs en 1 dag in de vrije vestiging. Het leukste van werken als logopedist vind ik het werken met kinderen, zowel met als zonder beperking. Het is mooi om te zien hoe veel kinderen in korte tijd kunnen leren en dat ze zo blij kunnen worden van dat wat ze geleerd hebben. Vooral voor kinderen met een verstandelijke beperking kunnen kleine vooruitgangen een groot verschil maken in hun dagelijks leven. Dat maakt voor mij het werk als logopedist heel dankbaar werk!

Anniek van Doornik- van der Zee

Ik ben Anniek van Doornik- van der Zee. Ik 44 jaar en woon met mijn man en vier kinderen in Woerden. In 1994 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie in Utrecht en in 2015 heb ik de master logopediewetenschap afgerond. Inmiddels werk ik alweer ruim 8 jaar op de Hogeschool Utrecht als docent spraak- en taalontwikkelingsstoornissen. Een deel van ons vakgebied waarin ik in mijn eigen praktijk en binnen het cluster 2 onderwijs mijn passie voor heb ontwikkeld.

Ik ben dit jaar gestart met mijn promotieonderzoek naar de ernst van spraakontwikkelingsstoornissen. Dit combineer ik met nog een klein deel onderwijs, wat betekent dat ik de komende vier jaar veel minder studenten goed zal leren kennen dan in de afgelopen jaren. Het werken op de Hogeschool doe ik met ontzettend veel plezier en inmiddels heb ik al heel wat studenten collega zien worden. Heel erg leuk om jullie binnen de alumnivereniging weer te ontmoeten. Sinds dit schooljaar heb ik het stokje van Frankie van Sluijs overgenomen als coördinator van de alumnivereniging. Samen met dit enthousiaste bestuur hoop ik in haar voetsporen te treden en maken we er een levendige vereniging van!

Rieneke Kaldenhoven-Kats

Mijn naam is Rieneke Kaldenhoven-Kats. In 2007 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de HU. Na mijn afstuderen heb ik eerst in een Logopediepraktijk in Diemen gewerkt. Inmiddels werk ik al meer dan 6 jaar bij Logopediepraktijk Kanaleneiland. Ik behandel voornamelijk kinderen met taal- en spraakproblemen. De meeste kinderen hebben een meertalige achtergrond. Daarnaast behandel ik kinderen met articulatieproblemen. Ook behandel ik kinderen met lees- en spellingproblemen. Vanaf 2013 ben ik bestuurslid van het Alumnibestuur. Erg leuk om samen een interessant programma samen te stellen. Sinds 2014 ben ik moeder van een tweeling (twee jongens).

Inge Lijten

Ik zal me even voorstellen. In ben Inge Lijten. Ik ben in 2015 afgestudeerd. Je zou mij nog kunnen kennen van de pr-commissie ;) Activiteiten organiseren vind ik erg leuk om te doen. Toen ik gevraagd werd om deel te nemen aan het alumnibestuur hoefde ik daarom ook niet lang na te denken, dat wil ik wel! Na mijn afstuderen ben ik gelijk begonnen met werken in een vrijgevestigde praktijk in Woerden. Op dit moment stort ik me nog volledig op het werken, maar binnenkort zou ik wel een cursus willen volgen. Welke cursus weet ik nog niet, in ieder geval gericht op kinderen:) Wie weet wordt ik nog op ideeën gebracht door één van jullie op de alumnidag. Ik hoop jullie daar dan ook allemaal te zien op 17 september!

Miriam van Beek

Miriam van Beek, 27 jaar, en woon in Utrecht. Ik ben afgestudeerd aan de HU in 2012. Tijdens mijn studie heb ik stages gelopen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, een instelling voor volwassenen met complexe lichamelijke en mentale beperkingen, en enkele praktijken.Mijn grootste interesse lag altijd al in de volwassenenzorg, met name neurorevalidatie. Direct aansluitend aan mijn studie begon ik dan ook te werken in verschillende instellingen voor geriatrische revalidatie en psychogeriatrische zorg. Daarnaast volgde ik tijdens mijn studie de minor "International Health Studies", waarvoor ik 3 maanden naar India ging voor stage en een klein onderzoek. Dit versterkte mijn interesse in gezondheidssystemen, gezondheidszorg over het algemeen en de invloeden van zowel culturen als (sociaal economische) achtergronden van bevolkingsgroepen hierop. Na 3 jaar als logopedist gewerkt te hebben startte ik daarom mijn Master in "Global Health" aan de Universiteit Maastricht, die ik in 2015 heb afgerond.

Momenteel werk ik als logopedist bij 'Florence', een organisatie voor zowel geriatrische revalidatie als psychogeriartische zorg. Daarnaast geef ik les aan geneeskundestudenten aan de Universiteit Maastricht in het vak "Transculturele aspecten in de zorg" en werk ik bij het "Global Health Next Generation Network" mee aan de organisatie van een jaarlijkse conferentie in Barcelona.

Nikki IJsendoorn

Ik ben Nikki IJsendoorn, 27 jaar en woon in Arnhem. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mij in mijn stages en minor gericht op kinderen, en dan vooral het speciaal onderwijs. Mijn stages heb ik doorlopen op twee SBO scholen en een mytylschool. Als minor heb ik ‘Kind met beperkingen, multidisciplinair benaderd’ gevolgd.

In de afgelopen jaren heb ik op heel veel verschillende plekken gewerkt, vaak tijdelijke vervangingsbaantjes. Ik heb in praktijken, speciaal onderwijs (mytylscholen, VSO) en op de naschoolse groepsbehandeling  gewerkt. Op dit moment werk ik nog twee dagen op het VSO binnen Kentalis en drie dagen bij de organisatie Driestroom, waar ik op een speciaal kinderdagverblijf werk. Tijdens de opleiding heb ik bijna 4 jaar in de PR-commissie gezeten. Het organiseren en regelen vond ik altijd erg leuk, en toen ik bericht kreeg dat er mensen gezocht werden voor het bestuur van de Alumni vereniging Logopedie HU heb ik hier met veel plezier plaats genomen. Ik ben er nu werkzaam sinds januari 2015.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten