Bestuur

Even voorstellen:

Inge Lijten

Ik zal me even voorstellen. In ben Inge Lijten. Ik ben in 2015 afgestudeerd. Je zou mij nog kunnen kennen van de pr-commissie ;) Activiteiten organiseren vind ik erg leuk om te doen. Toen ik gevraagd werd om deel te nemen aan het alumnibestuur hoefde ik daarom ook niet lang na te denken, dat wil ik wel! Na mijn afstuderen ben ik gelijk begonnen met werken in een vrijgevestigde praktijk in Woerden. Op dit moment stort ik me nog volledig op het werken, maar binnenkort zou ik wel een cursus willen volgen. Welke cursus weet ik nog niet, in ieder geval gericht op kinderen:) Wie weet wordt ik nog op ideeën gebracht door één van jullie op de alumnidag. Ik hoop jullie daar dan ook allemaal te zien op 17 september!

Jip Admiraal

Jip AdmiraalIk ben Jip Admiraal, 23 jaar en woon in Soest. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Gedurende mijn studie heb ik de minor Voeding afgerond en stages gelopen in een vrijgevestigde praktijk en in een instelling voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Deze doelgroep trok zo mijn interesse, dat ik op zoek ging naar een baan in deze richting.
Momenteel ben ik werkzaam als logopediste in een vrijgevestigde praktijk, gespecialiseerd in kinderen met een beperking. Ik doe veel aan-huis-behandelingen en werk tevens op een VSO in Utrecht. Een leuke afwisseling tussen jongere en oudere kids.
Ruim drie jaar heb ik deel uitgemaakt van de PR-commissie logopedie. Het ondersteunen en organiseren van verschillende activiteiten, zoals de Open Dag en het introductiekamp vond ik een erg leuke aanvulling tijdens mijn studie. Sinds dit jaar heb ik mij met veel plezier mogen aansluiten als bestuurslid van de Alumnivereniging Logopedie.

Karin Verheij

Karin VerheijMijn naam is Karin Verheij, coördinator van het Alumnibestuur namens de docentengroep van de opleiding logopedie. Ik heb het stokje in oktober 2016 overgenomen van Anniek van Doornik, die zich meer moest gaan toeleggen op haar promotieonderzoek.
Ik heb mijn logopedie opleiding niet aan de HU gedaan, maar in Amsterdam, dus ik ben eigenlijk geen échte Alumni van de opleiding Logopedie van de HU. Wel heb ik mijn master SEN, communicatief gehandicapten, aan de HU gedaan en in 2013 afgerond. Daarmee ben ik toch ook wel een beetje een Alumni van de HU.
Naast mijn werk als docent aan de opleiding logopedie, heb ik 30 jaar gewerkt in de revalidatie. In eerste instantie behandelde ik daar jong en oud, maar later heb ik mij vooral toegelegd op jonge kinderen tussen de nul en vier jaar. Daar ligt dan ook vooral mijn expertise; het jonge kind. Het jonge kind met bijv. neurologische aandoeningen, een syndroom, een ontwikkelingsachterstand, een motorische achterstand, met als gevolg daarvan of bijkomend logopedische problemen zoals voedingsproblemen of een TOS.
Op de opleiding logopedie geef ik de vakken Ondersteunde Communicatie en Kinderen met eet- en slikproblemen, daarnaast een aantal deelmodules Spraak en Taal en ben ik SLBer. Ook ben ik coördinator van ons PostHBO-onderwijs.
Tien jaar heb ik mijn baan in de revalidatie en mijn baan op de HU gecombineerd, maar sinds september 2017 werk ik alleen nog voor de HU. Met pijn in mijn hart heb ik afscheid genomen van mijn vak als behandelend logopedist, maar nieuwe uitdagingen op de HU hebben mij deze beslissing doen nemen.
Sinds 2007 ben ik werkzaam op de HU en ik heb heel wat studenten zien komen en gaan. Ik hoop dan ook een hoop oud-studenten te ontmoeten op een van onze informatieve en gezellige Alumnibijeenkomsten. Tot dan!

Laura Devilee

Mijn naam is Laura Devilee en ik ben afgestudeerd in 2014. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen op het SBO en bij de Amerpoort. Ook heb ik de minor 'kinderen met een beperking' gevolgd. Meteen na mijn afstuderen ben ik gestart met het werken in een vrije vestiging en inmiddels werk ik 4 dagen op het ZML-onderwijs en 1 dag in de vrije vestiging. Het leukste van werken als logopedist vind ik het werken met kinderen, zowel met als zonder beperking. Het is mooi om te zien hoe veel kinderen in korte tijd kunnen leren en dat ze zo blij kunnen worden van dat wat ze geleerd hebben. Vooral voor kinderen met een verstandelijke beperking kunnen kleine vooruitgangen een groot verschil maken in hun dagelijks leven. Dat maakt voor mij het werk als logopedist heel dankbaar werk!