Alumni-activiteiten

Alumnidag 2009

Op 28 mei 2009 heeft de derde alumnidag van FAVU plaatsgevonden. Met de aanhoudende crisis en onzekerheid op de arbeidsmarkt, wat het thema van de dag: 'de Farmakundige en de toekomst'. Een aantal interessante sprekers, waaronder Esther van Deursen (HU) en Jeroen de Kempenaer (The Bridge), hebben hun visie op de toekomst van de farmakundige voorgelegd, waarna nagedacht is over hoe de Farmakundige zich kan profileren op de veranderende markt. De dag werd afgesloten met een borrel. Met nieuwe ideeën op zak en oude medestudenten weer eens gesproken te hebben was de alumnidag wederom erg gezellig en geslaagd.

Alumnidag 2008

Op 4 april 2008 heeft de tweede alumnidag van FAVU plaats gevonden. Het thema van de middag was: 'Is dit alles?'. Tijdens deze dag zijn twee workshops gegeven met de onderwerpen 'Loopbaanplanning' en 'Time-management' besproken door Gert-Jan Ketelaar, trainer bij Emergo.

Alumnidag 2007

De alumnidag van 2007 is helaas komen te vervallen.

Alumnidag 2006

De eerste alumnidag van FAVU op 7 april 2006 met het thema "Wie zie jij?" was een groot succes. De gastsprekers dhr. Broeren (apotheker) van VGZ/IZA, mevr. De Blois (ziekenhuisapotheker) van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en dhr. Groot (ingenieur) van Escura apotheek hadden allen vanuit hun eigen functie een interessante kijk op de thematiek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten