Aanmelden

exterieur Oudenoord

Aanmelden voor een bachelor- of masteropleiding

Om een bachelor- of masteropleiding te volgen bij Hogeschool Utrecht, meldt u zich aan in Studielink. Studielink is het landelijk informatiesysteem van Nederlandse hogescholen en universiteiten en DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs). U kunt in Studielink 24 uur per dag, 7 dagen per week uw in- en uitschrijving online volgen. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u automatisch bericht van de HU. Vragen over Studielink? Neem contact op met Bureau Inschrijving van de HU.

Let op: voor de Verkorte Master Fysiotherapie kunt u zich niet aanmelden in Studielink, maar via dit aanmeldformulier.  Na aanmelding neemt de opleiding contact met u op.

Deadline aanmelden

Voor een voltijd bachelor- en ad-opleiding zonder loting of selectie moet u zich uiterlijk op 1 mei 2017 aangemeld hebben. Dit geldt voor iedereen met een Nederlandse vooropleiding. In alle andere gevallen, dus ook bij een aanmelding voor een deeltijd of duale opleiding, kunt u zich tot 1 september 2017 aanmelden.

Aanmelden voor cursussen en modules

Om een cursus of module te volgen bij Hogeschool Utrecht, vult u op de pagina van de betreffende cursus of module het inschrijfformulier in. Deze vindt u onder de rode button 'Inschrijven'.

Wanneer u afzonderlijke modules uit een bachelor- of masteropleiding volgt, biedt Hogeschool Utrecht u de mogelijkheid om studiepunten (EC's) te behalen. Die EC's kunnen meetellen voor het behalen van een officiële bachelor- of masterdiploma. Meer informatie leest u in de flyer.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht

Voltijd studeren?

Bachelor voltijd aanbod

HU Publicaties

Alle onderzoekspublicaties van de HU zijn doorzoekbaar in één database.

Publicaties

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten